Новини / Бізнес / В Україні збільшилося виробництво м’яса птиці на 20%
25 квітня 2017, 09:20
Розмір шрифта: А А А

В Україні збільшилося виробництво м’яса птиці на 20%

В Україні збільшилося виробництво м’яса птиці на 20%, м’ясо птиці, виробництво курятини, експорт
В Україні збільшилося виробництво м’яса птиці на 20%

Дані Держстату свідчать про те, що українські підприємства в березні 2017 року виробили близько 104,8 тис. Т м‘яса птиці, що на 20% більше, ніж в лютому того ж року і на 23% більше, ніж в березні 2016 року.

Збільшення промислового виробництва свіжого і охолодженого м’яса в порівнянні з торішнім значенням відзначається на рівні 29% (81 тис. т), а замороженого — на 5% (23,4 тис. Т).

За перші три місяці року українські підприємства виробили 289 тис. Т м‘яса птиці, що на 19,4% (+47 тис. Т) перевищує показник аналогічного періоду минулого року.

Обсяг експорту м’яса птиці за вказаний період збільшився на 24 тис. Т і склав 65 тис. Т (більше 22% від загального виробництва).

У 2016 році українські підприємства виробили 991 тис. Т м‘яса птиці, на 12% більше, ніж у 2015 році, загальний обсяг експорту м’яса птиці з України склав 240 тис. Т (+ 49% до значення за 2015 рік), частка експорту в загальному обсязі виробництва підприємствами — 24%. Нагадаємо, що Україна буде виробляти поставки птиці в Саудівську Аравію за новою формою сертифіката.

ВКонтакте Buzz Live journal Facebook Twitter

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її мишою і натисніть CTRL+Enter
Лист у редакцію
Ви не авторизувались.
Якщо у вас вже э обліковий запис ВКурсе.ua, увійдіть або зареєструйтесь.
ваш коментар:

Читайте також:

Останні новини за сьогодні: