Новини / Здоров'я / Шокуюча правда про шкоду м'ясної продукції
9 березня 2013, 15:46
Розмір шрифта: А А А

Шокуюча правда про шкоду м'ясної продукції

Шокуюча правда про шкоду м'ясної продукції, м’ясна продукція, ковбасні вироби, серцево-судинні захворювання, онкологічні захворювання
Шокуюча правда про шкоду м'ясної продукції

Шокуючі результати дослідження швейцарських медиків були опубліковані в авторитетному міжнародному виданні минулого тижня. Як показали результати дослідів вчених з Цюріхського університету постійне вживання надмірної кількості переробленого м‘яса людиною в їжу, може викликати низку серйозних захворювань серцево-судинної системи та онкології.

До категорії продуктів з м’яса,що пройшли обробку належать такі популярні серед українського населення вироби як сосиски, салямі, шинка, ковбаса та інші. Безпечна норма споживання цих виробів людиною на день, за даними швейцарських дослідників, складає близько 40 грамм на день, що еквівалентно двом невеликим бутербродам.

У дослідження взяли близько 450 тисяч осіб по всій Європі. Згідно з опублікованими даними кожні зайві 50 грам переробленого м‘яса на добу збільшує ризик захворювання онкологією та хворобами серця на 18%. Більш того, швейцарці заявили, що кожна тридцята смерть на Європейському континенті пов’язана із зловживанням вищевказаної м'ясною продукцією.

ВКонтакте Buzz Live journal Facebook Twitter

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її мишою і натисніть CTRL+Enter
Лист у редакцію
Ви не авторизувались.
Якщо у вас вже э обліковий запис ВКурсе.ua, увійдіть або зареєструйтесь.
ваш коментар:

Читайте також:

У Севастополі спалили сир і ковбасу з України та ЄС

27 березня 2017, 19:02

Більше половини української свинини і ковбас нашпиговано антибіотиками

19 серпня 2016, 10:35

Біохіміки запропонували діагностувати рак за допомогою паперової смужки

2 липня 2016, 17:41

Останні новини за сьогодні: