Новини / Здоров'я / Болгарський перець проти хвороби Паркінсона
15 травня 2013, 22:40
Розмір шрифта: А А А

Болгарський перець проти хвороби Паркінсона

Болгарський перець проти хвороби Паркінсона, хвороба Паркінсона, здорове харчування, болгарський перець
Болгарський перець проти хвороби Паркінсона

Вживання болгарського перцю 2 рази на тиждень на третину знижує ризик розвитку хвороби Паркінсона.

Вчені виявили, що люди, які їли продукти, що містять їстівну форму нікотину, який також міститься в помідорах, картоплі та баклажанах, мають певний захист від цієї хвороби.

Дослідники також стверджують, що ризик розвитку хвороби Паркінсона зменшується від використання нікотинових пластирів.

Раніше було доведено, що паління здатне знизити ризик розвитку хвороби Паркінсона. Зараз вчені довели, що завдяки болгарському перцю та іншим продуктам, що містять їстівну форму нікотину, можна убезпечити свій організм від хвороби, не завдаючи йому шкоди палінням.

ВКонтакте Buzz Live journal Facebook Twitter

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її мишою і натисніть CTRL+Enter
Лист у редакцію
Ви не авторизувались.
Якщо у вас вже э обліковий запис ВКурсе.ua, увійдіть або зареєструйтесь.
ваш коментар:

Читайте також:

Україна і Болгарія обговорюють можливість залізничного сполучення

26 березня 2017, 19:02

Наскільки українці бідніші європейців: мінімальні зарплати в ЄС

15 лютого 2017, 09:00

Болгарія прагне якнайшвидше перейти на євро

15 вересня 2016, 18:49

Разом в космос: Україна і Болгарія домовилися співпрацювати за космічним проектом

1 липня 2016, 10:53

Останні новини за сьогодні: