Новини / Суспільство / Вчимося розпізнавати якісне морозиво
26 серпня 2013, 15:23
Розмір шрифта: А А А

Вчимося розпізнавати якісне морозиво

Вчимося розпізнавати якісне морозиво, морозиво, якість продукції
Вчимося розпізнавати якісне морозиво

Що може краще врятувати літнім днем від палючого сонця, як не улюблене морозиво? Особливо якщо бути впевненим, що воно якісне.

Якість морозива можна визначити самостійно. Наприклад, по тому, як воно тане. Якщо воно занадто швидко перетворюється на рідину, це означає, продукт в основному складається з води. Краще не купувати морозиво в деформованій упаковці. Це говорить про неправильне зберігання. Не можна забувати, що в ласощі могли запросто потрапити мікроби, здатні викликати отруєння організму.

Зверніть увагу на глазур. Якщо морозиво якісне, вона буде рівномірною, без тріщин, відкушуватися разом з морозивом, а не відпадати шматками. Коли глазур покрита крапельками води — це знак неправильного зберігання. Білий наліт — свідчення порушення технології виробництва або утримання в глазурі рослинного жиру.

ВКонтакте Buzz Live journal Facebook Twitter

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її мишою і натисніть CTRL+Enter
Лист у редакцію
Ви не авторизувались.
Якщо у вас вже э обліковий запис ВКурсе.ua, увійдіть або зареєструйтесь.
ваш коментар:

Читайте також:

Гройсман має намір саджати у в'язницю за неякісні дороги

13 квітня 2017, 10:00

Українців попередили про аномальні погодні умови

26 березня 2017, 19:23

Харківським школярам хочуть дозволити вибирати уроки та вчителів

10 березня 2017, 10:13

Останні новини за сьогодні: