Новини / Технології / Використання нанотехнологій у харчовій промисловості може бути небезпечним
13 березня 2008, 09:29
Розмір шрифта: А А А

Використання нанотехнологій у харчовій промисловості може бути небезпечним

Використання нанотехнологій у харчовій промисловості може бути небезпечним, нанотехнології, харчова індустрія, їжа, Великобританія
Використання нанотехнологій у харчовій промисловості може бути небезпечним

Використання нанотехнологій у харчовій промисловості

Зростаюче використання нанотехнологій в інгредієнтах, добавках і упакуваннях харчової промисловості привело до створення двох нових звітів, покликаних збільшити безпеку споживачів. Про це повідомляє ABC News.

Звіти являють собою огляди, створені вченими Великобританії і міжнародною групою вчених. У них говориться про збільшення якості нанотехнологічних досягнень, що використовуються, і регулюванні їхнього використання в їжі.

У звітах також обговорюється, частки якого розміру можуть проникати в клітини тіла й що є адекватним визначенням поняття «нанотехнології».

ВКонтакте Buzz Live journal Facebook Twitter

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її мишою і натисніть CTRL+Enter
Лист у редакцію
Ви не авторизувались.
Якщо у вас вже э обліковий запис ВКурсе.ua, увійдіть або зареєструйтесь.
ваш коментар:

Читайте також:

Порошенко розраховує на підтримку України з боку «Великої сімки»

20 травня 2017, 15:51

Українцям обіцяють безпечні продукти

18 травня 2017, 19:50

Українські аграрії готуються до великого співробітництва з Китаєм

8 травня 2017, 17:20

Останні новини за сьогодні: